Wil jij er zijn voor en samen optrekken met pelgrims, onderdeel zijn van hun zoektocht en ook persoonlijk zoeken naar verdieping in je relatie met God? Ga met ons mee naar Portugal. In mei en oktober zijn de grootste vieringen. 

We willen dan twee dingen doen: meelopen met pelgrims en jou ook de ruimte geven om te reflecteren op je eigen reis met God. Pelgrimeren is ontvankelijk leven, waar je ook bent. Hierin kunnen we allemaal groeien, we nemen je graag mee op deze reis. 

Fatima is de grootste plaats in Europa voor het vereren van Maria. Het verhaal van Fatima is dat in 1917 Maria zich meerdere keren aan 3 herderskinderen heeft laten zien en hen allerlei openbaringen heeft gegeven over de toekomst. Nu meer dan 100 jaar laten lopen miljoenen pelgrims jaarlijks naar Fatima. De hoogtepunten in het pelgrimsreizen zijn de dagen waarop Maria ruim 100 jaar geleden verscheen. We willen er zijn, net als de Emmaus gangers een stukje meelopen en vertellen over onze persoonlijke ontmoetingen in het hier en nu met Jezus. 

Bekijk hieronder een korte film van een eerdere outreach in Fatima 2019

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Reaching and Teaching (vannoortnaaroost)

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en informatie. Klik dan hier.