Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en wil jij transformatie zien in je leven?  Wil jij samen tijd doorbrengen en God zoeken, en daarbij coaching ontvangen. Deze week organiseren we voor jou. Ga met ons mee en ontdek hoe God in jou leven wil bewegen als jij Hem zoekt en de ruimte geeft om te spreken.  Focus op God, jezelf en elkaar. Retraite en coaching; een geweldige combinatie. 

Wij zien heel graag transformatie in jou leven, omdat we weten dat diepe keuzes uiteindelijk verandering brengen in je dagelijks leven. Uit ervaring weten we dat stilstaan, in een andere omgeving zijn enorm kan helpen om jezelf en je roeping te hervinden of te ontdekken. 

Dat is heel graag wat je samen met je willen doen. Een week optrekken, samen eten, bidden en samen leven. Een combinatie van genieten elkaar, tijd met God, diepe gesprekken, vakantie en stilstaan en stil zijn. 

In die week willen we samen God zoeken en ontvang je individuele coaching om jezelf, je passie en dromen te ontdekken of hervinden. 

Hoe gaan we dat doen? 

  • Van 28 maart t/m 1 april (Paas Retraite) of 25-29 oktober 2024 in Winterswijk – NL (aankomst – avond, vertrek – middag)
  • We leven samen in een grote villa, waarin wij voor je zorgen. Je ontbijt, lunch en diner verzorgen wij. 
  • In de ochtend begin je je dag met God. Na een heerlijk ontbijt beginnen we samen met een studiemoment en krijg je vragen mee om op te kauwen in de middag. 
  • De middag kun je grotendeels zelf invullen; even alleen zijn. Lekker genieten van de omgeving. Of juist optrekken met onze kids. Er is alle ruimte voor vakantiegevoel terwijl jij samen met God optrekt. 
  • In de avond eten we samen en daarna hebben we een tijd van verdieping en verwerking van jou proces.
  • Iedere dag heeft zijn eigen thema. 
  • Ook is er de optie voor twee individuele coaching gesprekken. 

Kosten: € 385- excl. reiskosten van en naar de locatie.


Ons team

Wij zijn Coen, Sanne en Minthe. Gek op reizen, avontuur en tapas planken met een goed glas wijn. Spelletjes spelen en het leven met andere delen in de diepte -en hoogtepunten. Wij geloven dat er kracht zit in kwetsbaarheid. Betrokken bij de retraite omdat het ons eigen gezin veel heeft gebracht. Groei ervaren in intimiteit met de Vader en kijken ernaar uit om Jezus leven in ons te delen met jou.

Wij zijn The Van Noort Family,  Marcel, Suzon Dana en Roby van Noort en hebben een passie voor Jezus en het evangelie, jonge mensen en reizen. Lees hier meer over ons, wie we zijn en waar we vandaan komen.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Reaching and Teaching (vannoortnaaroost)

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten en informatie. Klik dan hier.